Branding Identity augustus 3, 2020

Allround Loodgieter

Duik in ons recente avontuur met Allround Loodgieter! We hebben niet alleen een splinternieuwe website voor hen ontworpen, maar ook hun hele merk een frisse uitstraling gegeven. En het stopte niet bij het web! Wij zorgden ervoor dat hun bedrijfsauto’s net zo schitterend zijn als hun online aanwezigheid.

  • Design

    UI/UX Design, brand identity

  • Client

    Allround Loodgieter

Bekijk project
⬤ 01. Uitdaging

Een naadloze integratie van webdesign, merkidentiteit en voertuigbranding, voor een indrukwekkende en herkenbare aanwezigheid in elke omgeving.

De uitdaging bij het Allround Loodgieter project was niet alleen het bouwen van een website, maar het tot leven brengen van hun gehele merkidentiteit. We moesten een unieke, herkenbare online aanwezigheid creëren die zowel op het scherm als in het straatbeeld opvalt. Dit betekende een naadloze overgang van webdesign naar de fysieke branding van hun bedrijfsauto’s. Het doel was om een consistente, aantrekkelijke en professionele uitstraling te realiseren die de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Allround Loodgieter weerspiegelt. Een spannende uitdaging die ons team met beide handen heeft aangepakt en met succes heeft volbracht!

⬤ 02. Online vindbaarheid

Topposities in
Google veroverd

De tweede triomf in ons project met Allround Loodgieter was het katapulteren van hun website naar de eerste pagina van Google. Door slimme SEO-strategieën en doordachte zoekwoordoptimalisatie hebben we meerdere zoekwoorden in de topresultaten geplaatst, waardoor hun online zichtbaarheid aanzienlijk is versterkt.

Dit succes in zoekmachineoptimalisatie betekent niet alleen een grotere online aanwezigheid voor Allround Loodgieter, maar ook een versterking van hun merkautoriteit en klantenbereik. Hun website is nu een prominente digitale etalage, die potentiële klanten effectief aantrekt en overtuigt.

0

Bezoekers

0

Topposities in google

Kleurenpalette

Primary
#003366
 

   

Berkeley Blue

Secondary
#00afed
 

   

Picton Blue

Grey
#F8F8F8
 

   

Seasalt

Typography

Typefase
Mulish

Gebruik
Headlines

AaBbCcDdEeFfGgHhIiJjKkLlMmNnOoPpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz 0123456789

Typefase
Source Sans Pro

Gebruik
Body

AaBbCcDdEeFfGgHhIiJjKkLlMmNnOoPpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz 0123456789

⬤ 03. Mobiele ervaring

Onze focus ligt op
het veranderen van hoe mensen
denken over de mobiele ervaring.

Let's get in touch,
we respond fast.

Ready to work together?
Back

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy