designkings

We never make a boring Website. Ever.

Webdesign tot in perfectie!

Pinky promise.

Waarom Design Kings?

Meer dan een website, ontdek het verschil

Als je kiest voor Design Kings, kies je voor een team dat zich volledig inzet voor jouw digitale succes. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering; bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner. Ons team van creatieve genieën en technische wizards werkt nauwgezet samen om een website te ontwerpen die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook functioneel, responsief en gebruiksvriendelijk.


Maar het gaat bij ons niet alleen om het bouwen van een website. Wij geloven in het bouwen van relaties. Na de lancering van je website blijven we betrokken, bieden we doorlopende ondersteuning en zorgen we ervoor dat jouw website blijft voldoen aan de veranderende eisen en trends. Dit betekent dat je website altijd actueel en effectief blijft in het aantrekken en behouden van klanten.


Bij Design Kings krijg je niet alleen een leverancier, maar een betrouwbare partner die jouw bedrijf begrijpt en zich inzet voor jouw groei en succes. Kies voor ons en ervaar het verschil van werken met een team dat echt om jouw merk geeft.

Visueel aantrekkelijk

Interactief

Conversiegericht

home mobiel
model

Hoe doen
wij dat?

01

Kennismaking en analyse

In deze eerste stap nemen we de tijd om jou echt te leren kennen. We willen alles weten over wat je doet en wat je hoopt te bereiken met je website. Het gaat erom dat we een duidelijk beeld krijgen van jouw stijl, je doelen en je doelgroep. Deze informatie helpt ons om iets unieks en persoonlijks voor jou te creëren.

02

Strategie en planning

Met alle informatie die we van jou hebben verzameld, gaan we een plan opstellen. Dit is het moment waarop we beslissen hoe de website eruit gaat zien en welke functies erin moeten komen. We houden rekening met alles wat jouw website speciaal en gebruiksvriendelijk maakt.

03

Ontwerp en ontwikkeling

Nu begint het echte werk. Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website. We zorgen ervoor dat deze er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect werkt op alle apparaten. Jouw website wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect past bij jouw bedrijf en je klanten aanspreekt.

04

Testen en verfijnen

Voordat jouw website live gaat, controleren we alles zorgvuldig. We testen of de website makkelijk te gebruiken is, snel laadt en goed werkt op verschillende apparaten en browsers. We willen zeker weten dat jouw bezoekers de beste ervaring krijgen.

05

Lancering en evaluatie

Als alles perfect werkt, is het tijd om je website te lanceren. We zorgen ervoor dat hij online komt en goed zichtbaar is. Na de lancering houden we de prestaties van de website in de gaten en maken we waar nodig verbeteringen.

06

Onderhoud en ondersteuning

Ook nadat je website live is, staan we voor je klaar. We bieden doorlopend ondersteuning en updates, zodat je website altijd veilig, snel en up-to-date blijft. Heb je vragen of wil je iets veranderen? Wij staan voor je klaar.

Nieuwste projecten

MEXICO / BUENOS AIRES / MALAGA / DELI / MIAMI

Laten we samen iets geweldigs bouwen!

Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op om kennis te maken!

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy

Social