designkings

Branding Identity augustus 3, 2020

Meat the Burger

Ontdek ons recente project met Meat the Burger! We hebben de volledige branding en visuele identiteit van deze innovatieve burgerzaak onder handen genomen. Van een smaakvol logo tot een appetijtelijke huisstijl, alles weerspiegelt nu de unieke flair van Meat the Burger. Meat the Burger staat nu niet alleen voor heerlijke burgers, maar ook voor een oogstrelende presentatie.

  • Design

    Branding, visual identity

  • Client

    Meat The Burger

Visual identity voor Meat the Burger

Opdrachtgever

Geleverd

Meat the Burger, opgericht door vier jonge ondernemers, brengt een vernieuwende twist in de lokale horeca. Deze burgerzaak staat voor kwaliteit en duurzaamheid, en biedt een unieke culinaire ervaring. Het is een gezellige ontmoetingsplek die bijdraagt aan de levendigheid van de stad.

Strategie

Meat the Burger, met zijn vernieuwende aanpak, focust op constante vernieuwing en kwaliteit. Onze strategie? Simpel: samenwerken met lokale leveranciers en blijven experimenteren met unieke burgers. Zo bouwen we aan een sterk en herkenbaar merk, elke hap weer.

Meat the Burger staat voor meer dan alleen burgers; het is een culinaire revolutie in hartje stad. Met ons unieke concept combineren we ambachtelijke kwaliteit met innovatieve smaken, waarbij elke burger een eigen verhaal vertelt. We zetten in op duurzaamheid en lokale samenwerkingen, waarmee we niet alleen onze burgers, maar ook onze gemeenschap versterken. Dit project draait om passie, smaak en gemeenschapsgevoel – een smakelijke ontdekkingstocht voor iedereen die van goed eten houdt.

laten we samen iets
geweldigs bouwen!

Back

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy

Social